PDF: Aroma de marca: Claus per crear una bona marca a través de casos pràctics: 44

Aroma de marca: Claus per crear una bona marca a través de casos pràctics: 44

Aroma de marca Marta Royo Mosaiking unicació

Aroma de marca de Marta Royo Espinet. Mira al teu voltant. Estàs rodejat de productes que,en un moment o altre, faràs servir, i si ho no ho fas, tard o d’hora et transmetran emocions o et cridaran l’atenció.

Aroma de marca: Claus per crear una bona marca a través de

Libros parecidos a Aroma de marca: Claus per crear una bona marca a través de casos pràctics (Prisma Book 44) (Catalan Edition) Kindle Unlimited Lee más de 1 millón de eBooks en cualquier dispositivo Kindle o en la aplicación gratuita Kindle. Pruébalo gratis durante 30 días.

Un llibre recull les claus per crear i potenciar una marca

Royo dirigeix la consultora de publicitat Mosaiking unicació i acaba de publicar un llibre per compartir amb els lectors els secrets i les claus de per tirar endavant una idea, un projecte, una marca.. Es titula Aroma de marca i porta per subtítol Claus per crear una bona marca a través de casos pràctics.I és que és a partir d’anècdotes reals i personals que l’autora subratlla la ...

Aroma de marca Cossetània Edicions

Aroma de marca Claus per crear una bona marca a través de casos pràctic Autor: Marta Royo Col·lecció: Prisma ... marca i a difondre la a partir d'històries reals o exemples ... Ha publicat Excursions per la serra de Mont roig i muntanyes veïnes (Cossetània, 2018), premiat amb el XVII Premi ...

Aroma de marca Claus per crear una bona marca a través de

Aquest llibre vol ser un recull de tot això: t'ajudarà a crear una (bona) marca i a difondre la a partir d'històries reals o exemples pràctics que han funcionat i altres en què l'autora ha treballat professionalment amb èxit.

Kindle Aroma de marca: Claus per crear una bona marca a través de casos pràctics: 44

  • PDF: Marketing De Nichos

  • PDF^ O Vale Do Paraiba E A Arquitetura Do Cafe

  • PDF: Eu Sei Quem Tem Seu Queijo
  • 0 Response to "PDF: Aroma de marca: Claus per crear una bona marca a través de casos pràctics: 44"

    Post a Comment

    Iklan Atas Artikel

    Iklan Tengah Artikel 1

    Iklan Tengah Artikel 2

    Iklan Bawah Artikel